1 tähti2 tähteä3 tähteä4 tähteä5 tähteä (8 arvostelua, keskiarvo: 4,25 / 5)
Ladataan...

Joulupöydän vegaaninen kinkku valmistetaan tofusta. Helppotekoinen kinkku voidaan valmistaa jo edellisenä päivänä valmiiksi.
Voit toki valmistaa sen myös samana päivänä.

Vegaaninen tofukinkku
2-4 annosta

2 x 250 g SoFine Tofu natural
1 iso kelta- tai punasipuli
2 valkosipulinkynttä
1 punainen mieto chilipaprika
1 tl savupaprikajauhetta
½ tl suolaa
1 rkl soijakastiketta, balsamicoa tai tamarindikastiketta
1 dl peruna- tai maissijauhoja

Pinnalle:
1 rkl sinappia tai paistonkestävää omenamarmeladia
½ dl korppujauhoja
neilikoita

Poista tofut pakkauksesta ja laita ne tehosekoittimen kannuun.
Kuori sipuli ja valkosipulinkynnet. Poista chilipaprikasta siemenet.
Laita ne tehosekoittimeen yhdessä savupaprikajauheen, suolan, soijakastikkeen, balsamicon tai tamarindikastikkeen kanssa.
Lisää peruna- tai maissijauhot.
Jauha seos tasaiseksi ja muotoile leivinpaperilla vuorattuun uunivuokaan pieni soikean mallinen vegekinkku.
Sivele pinta sinapilla tai paistonkestävällä omenamarmeladilla.
Ripottele pinnalle korppujauhoja.
Pistele pinnalle neilikoita.
Kypsennä 250 asteessa uunin keskiritilätasolla noin 15 minuuttia.
Anna jäähtyä ja leikkaa ohuiksi viipaleiksi.

Vinkki!

Osallistu J O U L U R E S E P T I K I S A A N SoFine Suomi Facebookissa ja Instagramissa!
Jaa paras vegaaninen jouluruokareseptisi jomman kumman kanavan arvontaosiossa niin osallistut arvontaan.
Viikoilla 48, 49 ja 50 palkintona Instagramissa 49,95€ ja Facebookissa 49,95€.

Reseptin laatinut:

Reseptin tarjoaa:

Lisää suosikiksi
Kirjaudu sisään tai rekisteröidy palveluun lisätäksesi suosikki reseptejäsi.