1 tähti2 tähteä3 tähteä4 tähteä5 tähteä (5 arvostelua. Keskiarvo: 3,60/5)

Vegaaninen risotto valmistuu helposti vähistä raaka-aineista. Kevään parsat alkavat löytyä pian kaupoista ja mikä sen keväisempää ruokaa kuin parsasta valmistettu herkullinen risotto, johon saat rakennetta ja mehevyyttä Baba Foodsin herkullisesta tahinista, eli seesaminsiementahnasta. Löydät tahinia hyvin varustellusta ruokakaupasta ja se on usein sijoitettu kasviproteiinihyllyyn.

Vegaaninen parsarisotto

Vegaaninen parsarisotto
4 annosta

2 salottisipulia
3 rkl oliiviöljyä
3 dl risottoriisiä
7 dl vettä
3 rkl kasvisfondia
2 dl valkoviiniä
200-300 g pikkuparsaa
suolaa maun mukaan
mustapippuria myllystä
4 rkl Baba Foods Tahinia

Kuori ja hienonna salottisipulit.
Kuumenna oliiviöljy kattilassa tai paistokasarissa. Kääntele risottoriisiä öljyssä.
Lisää vettä vähän kerrallaan ja kun vesi on haihtunut niin lisää sitä.
Lisää vähän kerrallaan myös valkoviini. Kun risotto on lähes kypsää, lisää paloitellut pikkuparsat ja anna kypsyä muutama minuutti. Lisää suolaa maun mukaan ja rouhi joukkoon mustapippuria myllystä.
Sekoita lopuksi joukkoon Baba Tahini. Tarkista maku ja tarjoa heti!

Reseptin laatinut:

Reseptin tarjoaa:

Lisää suosikiksi
Kirjaudu sisään tai rekisteröidy palveluun lisätäksesi suosikki reseptejäsi.