Uuniperunat portobellotäytteellä

  • 2 h Työaika
  • 30 min Valmistusaika
  • Helppo Vaikeustaso
  • Ei hyvä, 1 / 5
  • Parannettavaa, 2 / 5
  • Ihan ok, 3 / 5
  • Loistava, 4 / 5
  • Erinomainen, 5 / 5

6 arvostelua. Keskiarvo: 4.7/5

Ei arvosteluja

Resepti kaupallisessa yhteistyössä

Advertising information

Ainekset

4 annosta
  • 4 Rosamunda-peruna
  • 1 rasia Champ Portobellosieni
  • nokare voi
  • 1 rkl öljy
  • 1 punasipuli
  • 2-3 tl dijon sinappi
  • mustapippurirouhe
  • Vihreäkeiju oregano
  • Vihreäkeiju timjami
  • 300 g smetana
  • creme fraiche

Kuumat uuniperunat ja kylmä portobellosienitäyte on ihana yhdistelmä, jonka voit valmistaa tarjottavaksi illanistujaisiin tai syksyn lounaaksi. Voit lisätä täytteeseen myös muutaman viipaleen hienonnettua kinkkua tai broilerinfileetä.

Uuniperunat portobellotäytteellä
4 annosta

4 Rosamunda-perunaa
1 rasia Champ Portobellosieniä
nokare voita tai 1 rkl öljyä
1 pieni punasipuli
2-3 tl karkeaa Dijon sinappia
mustapippuria myllystä
Vihreäkeiju oreganoa tai Vihreäkeiju timjamia
300 g smetanaa tai creme fraichea

Töki pestyihin perunoihin reikiä haarukalla ja kääri perunat folioarkkeihin.
Laita ne uunivuokaan tai uunipellille.
Kypsennä 175-asteisessa uunissa 1- 1 ½ tuntia riippuen perunoiden koosta.
Valmista täyte.
Kuumenna voi tai öljy pannulla ja paloittele portobellosienet pieniksi paloiksi. Lisää sienet ja hienonnettu punasipuli pannulle ja kääntele, kunnes sienet pehmenevät.
Jäähdytä.
Sekoita jäähtyneiden sienten joukkoon karkeaa Dijon sinappia, mustapippuria myllystä, oreganoa tai timjamia, sekä smetanaa tai creme fraichea.
Tarkista maku.
Tarjoa kylmä tahna kuumien perunoiden kanssa.

Advertising information

Julkaisupäivä:

Reseptin on laatinut:

Yhteistyössä