Tulinen Mifu-kasvispaistos

  • 10 min Työaika
  • 30 min Valmistusaika
  • Helppo Vaikeustaso
  • Ei hyvä, 1 / 5
  • Parannettavaa, 2 / 5
  • Ihan ok, 3 / 5
  • Loistava, 4 / 5
  • Erinomainen, 5 / 5

35 arvostelua. Keskiarvo: 4/5

Ei arvosteluja

Resepti kaupallisessa yhteistyössä Makuja

Tulinen Mifu-kasvispaistos on mainio pikaruoka, joka on paitsi herkullista, myös terveellistä.
Värikkäät kasvikset saavat seurakseen mielenkiintoa herättäneen proteiinivalmisteen, joka muistuttaa melkoisesti raejuustoa. Kokeile!

Advertising information

Ainekset

2-4 annosta
  • 2 porkkanaa
  • 2 punasipulia
  • 1 romanescokaali
  • 2 tomaattia
  • 100 g ruskeita herkkusieniä
  • 300 g Mifua, paistettavaa ruokaraetta
  • 1 valkosipulinkynsi
  • 1 punainen chilipaprika
  • cayennepippuria
  • 1 l vettä
  • 3 rkl öljyä
  • suolaa maun mukaan
  • mustapippuria myllystä

Valmistusohje

  • Kuori porkkanat ja punasipulit.
  • Leikkaa porkkanat viipaleiksi ja puolita punasipulit. Leikkaa ne ohuiksi lohkoiksi.
  • Paloittele romanescokaali, tomaatit ja herkkusienet.
  • Hienonna valkosipulinkynsi ja chilipaprika.
  • Kiehauta vesi ja keitä romanescopaloja hetki, kunnes ne hieman pehmenevät. Valuta.
  • Kuumenna öljy pannulla. Lisää kasvikset, Mifu, hienonnettu valkosipulinkynsi ja chilipaprika. Kääntele muutama minuutti kovalla lämmöllä.
  • Mausta ripauksella cayennepippuria, suolalla ja mustapippurilla.
  • Tarkista maku.
  • Tarjoa sellaisenaan tai riisin kanssa.

Kauppalista

Advertising information

Julkaisupäivä:

Reseptin on laatinut:

Yhteistyössä