1 tähti2 tähteä3 tähteä4 tähteä5 tähteä (14 arvostelua, keskiarvo: 3,07 / 5)
Ladataan...

Tofuwokki valmistuu pikaiseenkin nälkään näppärästi pannulla. Tofun voit korvata myös jauhelihalla, broilerinfileesuikaleilla, nyhtökauralla tai härkiksellä.

Tofuwokki
2-3 annosta

2-3 rkl rypsiöljyä
250 g chilitofua tai muuta maustettua tofua
2 valkosipulinkynttä
½-1 punainen mieto chilipaprika
½ kesäkurpitsa
½-1 punainen paprika
2 sipulinvartta
300 g kypsiä nuudeleita tai saman verran raakaa + kiehuvaa vettä
2-3 rkl soijakastiketta
mustapippuria myllystä
(suolaa)
thai-basilikaa

Lisäksi:
chilikastiketta

Aloita paloittelemalla tofu ja kasvikset.
Kuumenna rypsiöljy pannulla ja paista kuutioitu maustettu tofu kauttaaltaan käännellen. Lisää hienonnettu valkosipuli ja chilipaprika, kuutioitu tai suikaloitu kesäkurpitsa ja paprika ja hienonnetut sipulinvarret. Kääntele hetki.
Käytä valmiiksi kypsennettyjä nuudeleita tai kypsennä ne itse.
Kiehauta vesi ja kaada nuudeleiden päälle kulhoon. Suojaa kulho kannella ja anna nuudeleiden kypsyä. Valuta.
Lisää kypsät, valutetut nuudelit pannulle yhdessä soijakastikkeen kanssa. Rouhi joukkoon mustapippuria myllystä. Kääntele hetki kovalla lämmöllä.
Tarkista maku. Lisää tarvittaessa suolaa.
Ripottele pinnalle thai-basilikaa.

Tarjoa seuraksi chilikastiketta.

Reseptin laatinut:

Lisää suosikiksi
Kirjaudu sisään tai rekisteröidy palveluun lisätäksesi suosikki reseptejäsi.