1 tähti2 tähteä3 tähteä4 tähteä5 tähteä (4 arvostelua, keskiarvo: 4,00 / 5)
Ladataan...

Ihanan lämmittävä ja herkullisen tulinen pataruoka sopii vegaanillekin.
Voit tofun sijaan käyttää pataan myös paistettua broileria, jauhelihaa tai kalaa. Ihan kuinka haluat. Nestettä lisäämällä saat ruoasta keiton.

Tofu-linssipata
4 annosta

2 rkl rypsiöljyä
1 keskikokoinen sipuli
2 valkosipulinkynttä
nokare tuoretta inkivääriä
1 tl juustokuminaa
380/230 g punaisia kypsiä linssejä
5 dl Biotta Vihannesmehua
1 Herbamare Kasvisliemitiiviste
mustapippuria myllystä
100 g maustettua tofua kuutioina
Herbamare Spicy Pikant Yrttisuolaa
lipstikkaa tai lehtipersiljaa

Kuori ja hienonna sipuli ja valkosipulinkynnet, sekä tuore inkivääri.
Kuumenna rypsiöljy kattilassa ja lisää joukkoon sipuli, valkosipuli ja inkivääri. Kääntele hetki kovalla lämmöllä.
Lisää juustokumina, valutetut linssit, vihannesmehu ja murenna joukkoon kasvisliemitiiviste. Rouhi joukkoon mustapippuria.
Anna kiehua hiljalleen noin 10 minuuttia. Lisää tofukuutiot ja hieman spicy pikant -yrttisuolaa ja kuumenna.
Hienonna joukkoon lipstikka tai lehtipersilja.
Tarkista maku.
Vinkki! Kokeile pataan myös muita vihannesmehuja.
Voit lisätä ruokaan myös kermaa, smetanaa, kookosmaitoa tai sulatejuustoa.

Reseptin laatinut:

Reseptin tarjoaa:
Hellapoliisi yhteistyössä A. Vogel

Lisää suosikiksi
Kirjaudu sisään tai rekisteröidy palveluun lisätäksesi suosikki reseptejäsi.