1 tähti2 tähteä3 tähteä4 tähteä5 tähteä (6 arvostelua, keskiarvo: 4,33 / 5)
Ladataan...

Jokaiselle tuotesarja hemmottelee myös intialaisen ruoan ystäviä ihastuttavalla Tikka Masalalla, jonka pääraaka-aineena on käytetty tofua. Lämmitä annos ja nauti!
Astetta ruokaisamman version saat, kun valmistat seuraksi raikasta kurkkuraitaa.
Kokeile!

Tikka Masala ja kurkkuraita
1 annos

1 pakkaus Jokaiselle Tikka Masala

Lisäksi:
1 dl turkkilaista jogurttia
½ tl tuoretta inkivääriä raastettuna tai hienonnettuna
ripaus suolaa
5 cm pala kurkkua raastettuna

Valmista ensin kurkkuraita.
Laita jogurtti kulhoon ja raasta tai hienonna veitsellä tuore inkivääri.
Lisää inkivääri ja ripaus suolaa jogurtin joukkoon.
Raasta kurkku hienolla raastinterällä ja purista kurkkuraaste siivilässä siten, että ylimääräinen neste valuu pois.
Sekoita kurkkuraaste jogurtin joukkoon.
Tarkista maku.
Tarjoa seuraksi herkullinen Jokaiselle Tikka Masala lämmitettynä.

Reseptin laatinut:

Reseptin tarjoaa:

Lisää suosikiksi
Kirjaudu sisään tai rekisteröidy palveluun lisätäksesi suosikki reseptejäsi.