1 tähti2 tähteä3 tähteä4 tähteä5 tähteä (6 arvostelua. Keskiarvo: 3,83/5)

Nämä täytetyt paprikat ovat ihania ja helppo valmistaa. Luomuporkkanamehu tekee riisi-ohraseoksesta upean makuista ja vuohenjuustoraaste viimeistelee ruoan.

Täytetyt parsa-paprikat
4 annosta

4 pienehköä paprikaa
½ l Biotta Luomuporkkanamehu
1 Herbamare Kasvisliemikuutio
2 dl riisi-ohraseosta
100-200 g pikkuparsaa
150 g vuohenjuustoraastetta

Täytetyt parsa-paprikat

Puolita paprikat pituussuunnassa ja poista siemenet ja kannat.
Laita ne ritilälle ja nosta ritilä leivinpaperilla vuoratulle uunipellille.
Mittaa luomuporkkanamehu, kasvisliemikuutio ja riisi-ohraseos kattilaan ja anna kiehua hiljalleen, kunnes neste on imeytynyt. Mikäli kaapista ei löydy porkkanamehua, myös kasvisliemi käy mainiosti. Riisi-ohraseoksen voit halutessasi korvata pelkällä riisillä.
Leikkaa parsoista tyvestä muutama sentti pois. Parsapulan yllättäessä sen tilalla maistuu myös parsakaali.
Täytä paprikat täytteellä ja laita pinnalle vuohenjuustoraastetta. Vuohenjuuston voit makusi mukaan korvata myös esimerkiksi fetalla tai tavallisella juustoraasteella.
Asettele päälle pikkuparsat tai parsakaali.
Kypsennä 225-asteessa noin 20 minuuttia tai kunnes juusto on kauniin väristä ja paprika pehmennyt.

Reseptin laatinut:

Hellapoliisi-logo

Reseptin tarjoaa:

Hellapoliisi yhteistyössä A. Vogel
Lisää suosikiksi
Kirjaudu sisään tai rekisteröidy palveluun lisätäksesi suosikki reseptejäsi.