1 tähti2 tähteä3 tähteä4 tähteä5 tähteä (44 arvostelua, keskiarvo: 3,93 / 5)
Ladataan...

Tämä ruoka on yksi Parempaa ruokaa -kirjani suosikkiresepteistä. Jos Quorn ei ole vielä tuttu, kannattaa siihen ehdottomasti tutustua. Quorn on sieniproteiinivalmiste, josta saa runsaasti proteiinia. Vegaanille tuote ei sovellu, sillä sen valmistuksessa on käytetty kananmunaa. Quornia voit ostaa pakasteena kuutioina, fileinä, nuggetteina ja pihveinä. Rakenteeltaan Quorn muistuttaa broileria. 

Täyteläinen Quorn-bataattipata
2 annosta

n. 200 g bataattia
2 valkosipulinkynttä
3 rkl avokadoöljyä
200 g Quorn-kuutioita
1 rkl vihreää currytahnaa
3 dl vettä
2 dl kaurakermaa
1 ruukku korianteria

Aloita kuorimalla bataatti. Leikkaa sopiviksi suupaloiksi. Kuori ja hienonna valkosipulinkynnet.
Kuumenna öljy paistokasarissa.
Lisää Quorn-kuutiot, bataattikuutiot, valkosipuli ja vihreä currytahna. Kääntele sekaisin.
Lisää vesi ja anna kiehua miedolla lämmöllä, kunnes bataatti on kypsää. Lisää kaurakerma ja kuumenna.
Tarkista maku.
Ripottele valmiin ruoan joukkoon silputtua korianteria.

Vinkki! Lisää kypsennyksen aikana tarvittaessa joukkoon hieman vettä.

Lisää suosikiksi
Kirjaudu sisään tai rekisteröidy palveluun lisätäksesi suosikki reseptejäsi.