1 tähti2 tähteä3 tähteä4 tähteä5 tähteä (4 arvostelua, keskiarvo: 4,75 / 5)
Ladataan...

Syksyinen kasvispata on täynnä sadonkorjuun makuja.
Punaisen värin alta paljastuu tuttuja vihanneksia.
Tämän aterian joukkoon voit halutessasi lisätä myös vaikkapa paistettua jauhelihaa tai kasviproteiinivalmisteita. Ruoka on maustettu herkullisella ja täyteläisellä Herbamare Spicy -yrttiseoksella.

Syksyinen kasvispata
4 annosta

1 iso sipuli
200 g pala juuriselleriä
1 keskikokoinen palsternakka
3 isoa porkkanaa
500 g perunoita
3 rkl rypsiöljyä
2 dl vettä
(1 kanelitanko)
5 dl Biotta Punajuurimehua
300 g ruusukaalia
200 g kesäkurpitsaa
3 valkosipulinkynttä
10 mustapippuria
2-3 tl Herbamare Spicy -yrttimausteseosta TAI maun mukaan
tuoretta timjamia

Kuori sipuli ja leikkaa lohkoiksi.
Kuori ja paloittele juuriselleri, palsternakka, porkkanat ja perunat.
Poista ruusukaaleista pieni kanta, paloittele kesäkurpitsa ja kuori ja hienonna valkosipulinkynnet.
Kuumenna rypsiöljy kattilassa tai padassa.
Lisää ensin sipuli, juuriselleri, palsternakka, porkkanat ja perunat. Kääntele hetki kovalla lämmöllä ja lisää vesi, kanelitanko ja punajuurimehu. Anna kiehua noin viisi minuuttia ja lisää loput kasvikset.
Lisää mustapippurit, Herbamare Spicy -mausteseos ja tuore timjami.
Anna kiehua hiljalleen kannen alla, kunnes kasvikset ovat sopivan kypsiä.
Tarkista maku ja lisää tarvittaessa Herbamare Spicy mausteseosta.
Tarjoa sellaisenaan tai sulatejuusto- tai smetananokareen kanssa.

Reseptin laatinut:

Reseptin tarjoaa:
Hellapoliisi yhteistyössä A. Vogel

Lisää suosikiksi
Kirjaudu sisään tai rekisteröidy palveluun lisätäksesi suosikki reseptejäsi.