
- Annoksia: 10
- Valmistusaika: 20 minuuttia
- Aktiivinen valmistusaika: 20 minuuttia
- Annos: perheelle
Portobello-kikhernepihvit, gluteeniton, vegaaninen
Ainekset
- Champ Portobellosieni - 2-3
- valkosipulinkynsi - 1
- kikherne - 310 g
- punainen chilipaprika - ½
- Vihreäkeiju korianteri - 1½ ruukkua
- suola - ¼ tl
- mustapippurirouhe
- tattarijauho - ½ dl
- luonnonjogurtti - 200 g
- wasabi - 1-2 tl
- suola
Nämä pihvit ovat ihanan makuisia ja sopivat niin gluteenitonta kuin vegaanista ruokavaliota noudattavalle.
Jogurttikastike ei ole vegaaninen.
Portobello-kikhernepihvit, gluteeniton, vegaaninen
10 kpl
2-3 isoa Champ Portobellosientä
1 iso valkosipulinkynsi
310/265 g kikherneitä (säilyke), valutettuna
½ punainen mieto chilipaprika
1 ruukku Vihreäkeiju korianteria
n. ¼ tl suolaa myllystä
mustapippuria myllystä
½ dl hienoa tattarijauhoa
Lisäksi:
200 g luonnonjogurttia
¼-½ ruukkua Vihreäkeiju korianteria
1-2 tl wasabia
ripaus suolaa
Laita portobellosienet, kuorittu valkosipulinkynsi, valutetut kikherneet, chilipaprika, korianteri, suola, mustapippuri ja tattarijauho tehosekoittimeen tai leikkuriin ja jauha tasaiseksi seokseksi.
Ota nokareita ja litistä pihveiksi.
Paista kuumalla pannulla tai lettupannulla öljyssä.
Valmista seuraksi jogurttikastike.
Sekoita jogurtin joukkoon hienonnettua korianteria, wasabia ja ripaus suolaa.
Tarjoa raikkaan salaatin kanssa.
Reseptin laatinut:

Tästä löydät kaikki VIHREÄKEIJU reseptit
Tutustu VIHREÄKEIJU yrtteihin ja salaatteihin
Uusimpia Vihreäkeiju reseptejä:

- Annoksia: 10
- Valmistusaika: 20 minuuttia
- Aktiivinen valmistusaika: 20 minuuttia
- Annos: perheelle
Portobello-kikhernepihvit, gluteeniton, vegaaninen
Ainekset
- Champ Portobellosieni - 2-3
- valkosipulinkynsi - 1
- kikherne - 310 g
- punainen chilipaprika - ½
- Vihreäkeiju korianteri - 1½ ruukkua
- suola - ¼ tl
- mustapippurirouhe
- tattarijauho - ½ dl
- luonnonjogurtti - 200 g
- wasabi - 1-2 tl
- suola