1 tähti2 tähteä3 tähteä4 tähteä5 tähteä (12 arvostelua, keskimäärä: 4.00/5.00)
Ladataan...

Nämä pihvit ovat ihanan makuisia ja sopivat niin gluteenitonta kuin vegaanista ruokavaliota
noudattavalle. Jogurttikastike ei ole vegaaninen.

Portobello-kikhernepihvit, gluteeniton, vegaaninen
10 kpl

2-3 isoa Champ Portobellosientä
1 iso valkosipulinkynsi
310/265 g kikherneitä (säilyke), valutettuna
½ punainen mieto chilipaprika
1 ruukku tuoretta korianteria
n. ¼ tl suolaa myllystä
mustapippuria myllystä
½ dl hienoa tattarijauhoa

Lisäksi:
200 g luonnonjogurttia
¼-½ ruukkua Vihreä Keiju Korianteria
1-2 tl wasabia
ripaus suolaa

Laita portobellosienet, kuorittu valkosipulinkynsi, valutetut kikherneet, chilipaprika, korianteri,
suola, mustapippuri ja tattarijauho tehosekoittimeen tai leikkuriin ja jauha tasaiseksi seokseksi.
Ota nokareita ja litistä pihveiksi.
Paista kuumalla pannulla tai lettupannulla öljyssä.
Valmista seuraksi jogurttikastike.
Sekoita jogurtin joukkoon hienonnettua korianteria, wasabia ja ripaus suolaa.
Tarjoa raikkaan salaatin kanssa.

Reseptin laatinut:
Reseptin laatinut Hellapoliisi

Reseptin tarjoaa:
Yhteistyössä Champ

Lisää suosikiksi
Kirjaudu sisään tai rekisteröidy palveluun lisätäksesi suosikki reseptejäsi.