Portobello-kikhernepihvit, gluteeniton, vegaaninen

  • 20 min Työaika
  • 20 min Valmistusaika
  • Helppo Vaikeustaso
  • Ei hyvä, 1 / 5
  • Parannettavaa, 2 / 5
  • Ihan ok, 3 / 5
  • Loistava, 4 / 5
  • Erinomainen, 5 / 5

23 arvostelua. Keskiarvo: 4.1/5

Ei arvosteluja

Champ logo

Resepti kaupallisessa yhteistyössä Champ

Nämä pihvit ovat ihanan makuisia ja sopivat niin gluteenitonta kuin vegaanista ruokavaliota noudattavalle.

Jogurttikastike ei ole vegaaninen.

Advertising information

Ainekset

10 annosta
  • 2-3 isoa Champ Portobellosientä
  • 1 iso valkosipulinkynsi
  • 310 g kikherneitä (säilyke), valutettuna
  • ½ punainen mieto chilipaprika
  • 1 ½ ruukkua Vihreäkeiju korianteria
  • ¼ tl suolaa myllystä
  • mustapippuria myllystä
  • ½ dl hienoa tattarijauhoa
Lisäksi:
  • 200 g luonnonjogurttia
  • ¼-½ ruukkua Vihreäkeiju korianteria
  • 1-2 tl wasabia
  • ripaus suolaa

Valmistusohje

  • Laita portobellosienet, kuorittu valkosipulinkynsi, valutetut kikherneet, chilipaprika, korianteri, suola, mustapippuri ja tattarijauho tehosekoittimeen tai leikkuriin ja jauha tasaiseksi seokseksi.
  • Ota nokareita ja litistä pihveiksi.
  • Paista kuumalla pannulla tai lettupannulla öljyssä.
  • Valmista seuraksi jogurttikastike.
  • Sekoita jogurtin joukkoon hienonnettua korianteria, wasabia ja ripaus suolaa.
  • Tarjoa raikkaan salaatin kanssa.

Kauppalista

Advertising information

Julkaisupäivä:

Reseptin on laatinut:

Yhteistyössä