1 tähti2 tähteä3 tähteä4 tähteä5 tähteä (18 arvostelua. Keskiarvo: 4,06/5)

Nämä pihvit ovat ihanan makuisia ja sopivat niin gluteenitonta kuin vegaanista ruokavaliota noudattavalle.

Jogurttikastike ei ole vegaaninen.

Portobello-kikhernepihvit, gluteeniton, vegaaninen
10 kpl

2-3 isoa Champ Portobellosientä
1 iso valkosipulinkynsi
310/265 g kikherneitä (säilyke), valutettuna
½ punainen mieto chilipaprika
1 ruukku Vihreäkeiju korianteria
n. ¼ tl suolaa myllystä
mustapippuria myllystä
½ dl hienoa tattarijauhoa

Lisäksi:
200 g luonnonjogurttia
¼-½ ruukkua Vihreäkeiju korianteria
1-2 tl wasabia
ripaus suolaa

Laita portobellosienet, kuorittu valkosipulinkynsi, valutetut kikherneet, chilipaprika, korianteri, suola, mustapippuri ja tattarijauho tehosekoittimeen tai leikkuriin ja jauha tasaiseksi seokseksi.
Ota nokareita ja litistä pihveiksi.
Paista kuumalla pannulla tai lettupannulla öljyssä.
Valmista seuraksi jogurttikastike.
Sekoita jogurtin joukkoon hienonnettua korianteria, wasabia ja ripaus suolaa.
Tarjoa raikkaan salaatin kanssa.

Reseptin laatinut:

Hellapoliisi-logo

Reseptin tarjoaa:
Yhteistyössä Champ


Tästä löydät kaikki VIHREÄKEIJU reseptit

Tutustu VIHREÄKEIJU yrtteihin ja salaatteihin

Uusimpia Vihreäkeiju reseptejä:

Lisää suosikiksi
Kirjaudu sisään tai rekisteröidy palveluun lisätäksesi suosikki reseptejäsi.