
- Annoksia: 2
- Valmistusaika: 20 minuuttia
- Aktiivinen valmistusaika: 20 minuuttia
- Annos: kahdelle
Palak paneer
Ainekset
- sipuli - 1
- valkosipulinkynsi - 2
- tuore inkivääri - 1 tl
- rypsiöljy - 2‐3 rkl
- garam masala - 1 tl
- juustokumina - 1 tl
- jauhettu korianteri - 1 tl
- tomaatti - 4‐5
- punainen chilipaprika - ½
- babypinaatti - 200 g
- turkkilainen jogurtti - 100 g
- kotijuusto - 250 g
- Pinnalle:
- tuore korianteri
Allergeenit
- maito
- paprika
- tomaatti
Palak Paneer on intialainen kasvisruoka, jossa on käytetty upeita mausteita tuomaan makua. Yhdessä tuoreiden kotimaisten kasvisten kanssa niistä valmistuu herkullinen kasvisruoka, jota voit tarjota riisin tai naanleipien seurana.
Palak paneer
2 annosta
1 sipuli
2 valkosipulinkynttä
1 tl tuoretta inkivääriä
2‐3 rkl rypsiöljyä
1 tl garam masalaa
1 tl juustokuminaa
1 tl jauhettua korianteria
4‐5 tomaattia
½ punainen chilipaprika
200 g babypinaattia hienonnettuna
100 g turkkilaista jogurttia
250 g kotijuustoa
Pinnalle:
tuoretta korianteria
Kuori ja hienonna sipuli, valkosipulinkynnet ja inkivääri.
Kuumenna rypsiöljy pannulla ja lisää kasvikset ja mausteet. Kääntele hetki.
Lisää kuutioidut tomaatit, hienonnettu chilipaprika ja pinaatti. Kääntele hetki, kunnes pinaatti pehmenee. Lisää turkkilainen jogurtti ja kuutioitu kotijuusto.
Kuumenna pikaisesti. Tarkista maku.
Ripottele pinnalle tuoretta korianteria.
Reseptin tarjoaa:
Kauppapuutarhaliitto Ry