1 tähti2 tähteä3 tähteä4 tähteä5 tähteä (4 arvostelua. Keskiarvo: 4,00/5)

Mehevät pasteijat sopivat juhlahetkiin tai vaikka iltapalaksi. Valmista kerralla reilu määrä ja pakasta osa myöhempää käyttöä varten.

Nyhtökaura-pasteijarullat
10 kpl

5 levyä lehtitaikinaa
100 g nyhtökauraa
2 rkl Dijon-sinappia
150 g juustoraastetta
mustapippuria myllystä
½ dl hienonnettua persiljaa

Voiteluun:
1 kananmuna

Ota lehtitaikinalevyt sulamaan.
Kun levyt ovat hieman sulaneet, jaa ne kahteen osaan pituussuunnassa siten, että saat kaksi pitkänmallista osiota.
Kaaviloi osiot suorakaiteen mallisiksi levyiksi.
Sekoita nyhtökaura, sinappi, juustoraaste, mustapippuri ja hienonnettu persilja keskenään.
Jaa seos kaaviloitujen taikinalevyjen päälle ja kääri ne rulliksi.
Nosta rullat leivinpaperilla vuoratulle uunipellille ja jätä saumakohta alaspäin.

Voitele rullat kananmunalla. Paista pasteijarullat 200-asteisessa uunissa keskiritilätasolla, kunnes pinta on saanut kauniin värin.

Reseptin laatinut:

Lisää suosikiksi
Kirjaudu sisään tai rekisteröidy palveluun lisätäksesi suosikki reseptejäsi.