1 tähti2 tähteä3 tähteä4 tähteä5 tähteä (3 arvostelua, keskiarvo: 4,67 / 5)
Ladataan...

Ihastuttava illanistujaisherkku valmistuu näppärästi uunissa.
Tarjoa seuraksi itse valmistettua guacamolea.

Nacho-nyhtisvuoka
4 annosta

250 g nachoja
2 rkl rypsi- tai avokadoöljyä
250 g nyhtökauraa
2-3 rkl tacomaustetta
2 hienonnettua valkosipulinkynttä
200-250 g valmista salsakastiketta
200 g mozzarella juustoraastetta

Guacamole:

2 avokado
1 iso tomaatti
1 valkosipulinkynsi
½ sipuli
ripaus suolaa
pala punaista chilipaprikaa
muutama korianterinoksa

Lisäksi:
smetanaa tai ranskankermaa

Laita nachot leivinpaperilla vuorattuun uunivuokaan.
Kuumenna öljy pannulla ja lisää joukkoon nyhtökaura, tacomauste ja hienonnetut valkosipulinkynnet.
Kääntele hetki. Lisää salsakastike ja kuumenna.
Kaada seos nachojen päälle uunivuokaan ja ripottele pinnalle mozzarellajuustoraastetta. Kuumenna 200-asteisessa uunissa, kunnes juusto on sulanut.
Valmista guacamole.
Halkaise avokadot, poista kivet ja koverra hedelmäliha kulhoon.
Lisää tomaatti, valkosipulinkynsi, puolikas kuorittu sipuli, suola, chilipaprika ja muutama korianterinoksa. Jauha sauvasekoittimella tasaiseksi tahnaksi.
Tarkista maku.
Tarjoa guacamole ja smetana tai ranskankerma ruoan kanssa.

Vinkki!
Voit myös kuoria tomaatin kuorimaveitsellä tai kaltata sen upottamalla kiehuvan kuumaan veteen, kunnes kuori alkaa irrota.
Tee tomaatin pintaan ensin ristikkäisviilto.

Reseptin laatinut:

Lisää suosikiksi
Kirjaudu sisään tai rekisteröidy palveluun lisätäksesi suosikki reseptejäsi.