1 tähti2 tähteä3 tähteä4 tähteä5 tähteä (3 arvostelua, keskiarvo: 5,00 / 5)
Ladataan...

Nyt on metsäsienten aika.

Tällä reseptillä voit valmistaa mitä tahansa sienikeittoa, kunhan varmistat, että sienet on tarvittaessa ryöpätty ensin.

Mustatorvisienikeitto
2-3 annosta

50 g voita
200 g mustatorvisieniä hienonnettuna
1 sipuli
1 valkosipulinkynsi
1 dl vehnäjauhoja
7 dl vettä
1 kasvisliemikuutio
mustapippuria myllystä
100-200 g sulatejuustoa tai tuorejuustoa
(suolaa tarvittaessa)

Kuumenna voi kattilassa.
Lisää mustatorvisienet ja hienonnettu sipuli ja valkosipulinkynsi. Kääntele, kunnes sienet ovat pehmenneet. Lisää joukkoon vehnäjauhot ja kääntele. Lisää vesi, kasvisliemikuutio ja mustapippuria myllystä. Lisää lopuksi sulatejuusto tai tuorejuusto ja anna keiton kiehua hiljalleen noin viisi minuuttia usein hämmentäen. Tarkista maku. Lisää tarvittaessa suolaa.
Tarjoa tuoreen leivän kanssa.

Reseptin laatinut:

Reseptin tarjoaa:
Hellapoliisi yhteistyössä Makuja.fi

Lisää suosikiksi
Kirjaudu sisään tai rekisteröidy palveluun lisätäksesi suosikki reseptejäsi.