1 tähti2 tähteä3 tähteä4 tähteä5 tähteä (3 arvostelua, keskiarvo: 4,33 / 5)
Ladataan...

Nämä suloiset mozzarella-tomaatit ovat hauskoja sellaisenaan, salaateissa, voileipäkakkujen koristeena tai vaikka cocktailtikkuihin pujotettuina. Pirskota pinnalle upean vihreää basilikaöljyä. Kotimaiset vihannekset ovat myös todellista lähiruokaa ja sellaistahan on aina ilo nostaa tarjolle.

Mozzarella-tomaatit ja basilikaöljyä
2-4 annosta

200 g kirsikkatomaatteja
250 g minimozzarellapalloja
1 ruukku basilikaa
1 dl rypsi- tai oliiviöljyä
ripaus suolaa
mustapippuria myllystä

Leikkaa kirsikkatomaatin päältä ohut siivu ja koverra sisus.
Laita sisälle minimozzarellapallo.
Laita basilika, rypsi- tai oliiviöljy, suola ja mustapippuri tehosekoittimeen ja pyöräytä tasaiseksi kastikkeeksi.
Pirskota basilikaöljy päälle ja tarjoa.

Reseptin laatinut:
Reseptin laatinut Hellapoliisi

Reseptin tarjoaa:
Yhteistyössä Puhtaasti kotimainen
Reseptin tarjoaa Kauppapuutarhaliitto Ry
Kauppapuutarhaliitto Ry

Lisää suosikiksi
Kirjaudu sisään tai rekisteröidy palveluun lisätäksesi suosikki reseptejäsi.