
Kurkku-juustovartaat
Ainekset
- kurkku - 1 kpl
- kermajuusto - 300 g
- smetana - ½ dl
- majoneesi - ½ dl
- tuore tilli - ½ dl
- omenaviinietikka - 1 tl
- hunajaviinietikka
- suola
Kesäruoka saa olla kepeää ja helposti valmistuvaa. Pieneksi suolaiseksi palaksi voit valmistaa ihanat vartaat kurkusta ja kermajuustosta.
Nauti sellaisenaan tai grilliruoan lisänä.
Kurkku-juustovartaat
6 varrasta
1 kurkku
300 g kermajuustoa
½ dl smetanaa
½ dl majoneesia
½ dl hienonnettua tilliä
1 tl omenaviinietikkaa tai hunajaviinietikkaa
ripaus suolaa
Leikkaa kurkku ja kermajuusto reiluiksi suupaloiksi.
Sekoita smetana, majoneesi, hienonnettu tilli, omena- tai hunajaviinietikka ja ripaus suolaa keskenään.
Lisää seos kurkku- ja juustopalojen joukkoon ja sekoita keskenään.
Pujota kurkku- ja juustopalat varrastikkuihin ja säilytä jääkaapissa tarjoiluhetkeen saakka.
Reseptin laatinut:
Reseptin tarjoaa:
Kauppapuutarhaliitto Ry

Kurkku-juustovartaat
Ainekset
- kurkku - 1 kpl
- kermajuusto - 300 g
- smetana - ½ dl
- majoneesi - ½ dl
- tuore tilli - ½ dl
- omenaviinietikka - 1 tl
- hunajaviinietikka
- suola