
Kolmen juuston kukkakaalirisotto
Ainekset
- kukkakaali - 200 g
- parmesaanijuusto - 30 g
- pecorino-juusto - 30 g
- voi - 2 rkl
- vuohenjuusto - 30 g
- mustapippuri
- suola
- tuore basilika
Nyt se on täällä, nimittäin Hellapoliisin ja Rouva Keton yhteinen ketokirja, jonka reseptit syntyvät vaivatta omassa kotikeittiössä lähikaupan raaka-aineista. Kirjassa kerrotaan ketogeenisen ruokavalion perusteista helposti ymmärrettävällä tavalla ja annoksiin on laskettu ketoilijan kannalta oleelliset ravintoarvot.
Ruoanvalmistus on helppoa ja nopeaa ja lopputulos on takuulla herkullinen.
Mikäli tarvitset ketogeeniseen ruokavalioon siirtymiseen apua, voit kääntyä Rouva Keton puoleen. Hänellä on tarjolla koulutetun ammattilaisen apua muun muassa kurssien muodossa. Lue lisää täältä: rouvaketo.fi
Voit seurata Rouva Keton sometilejä myös Instagramissa ja Facebookissa: @rouvaketo

Kolmen juuston kukkakaalirisotto on yksi kirjan resepteistä ja se sopii nautittavaksi sellaisenaan tai vaikkapa paistetun kanan tai kalan seuraksi.
Kolmen juuston kukkakaalirisotto
2 annosta
200 g kukkakaalia
30 g parmesan-juustoa
30 g pecorino-juustoa
2 rkl voita
30 g pehmeää vuohenjuustoa
mustapippuria
(suolaa)
tuoretta basilikaa
Murusta tehosekoittimella tai käsin kukkakaali mahdollisimman pieneksi muruksi. Raasta parmesan- ja pecorino-juustot hienoksi raasteeksi. Sulata pannulla tai paksupohjaisessa kattilassa voi. Kuullota kukkakaalia muutama minuutti. Lisää juustoraaste ja vuohenjuusto, anna sulaa.
Mausta mustapippurilla. Tarkista maku, lisää tarvittaessa suolaa.
Ripottele pinnalle tuoretta basilikaa.
hh 2,5 g | rasvaa 25 g | proteiinia 13,5 g / annos
Reseptin laatinut:

