1 tähti2 tähteä3 tähteä4 tähteä5 tähteä (5 arvostelua, keskiarvo: 4,00 / 5)
Ladataan...

Kalapuikot ovat tuttuja jokaiselle, mutta joko olet maistanut kasvispuikkoja?
Kalapuikoilta maistuvat vegaaniset kasvispuikot ovat mukavaa vaihtelua kala-aterialle ja ne soveltuvat myös vegaaneille. Ne on valmistettu tofusta. Pakkauksessa on kymmenen ruokaisaa puikkoa ja löydät ne kaupan pakastealtaasta.

Kasvispuikot ja muhennetut perunat, vegaaninen
3 annosta

600 g kiinteitä perunoita
vettä
ripaus suolaa
½ dl rypsiöljyä
½ dl vehnäjauhoja
4 dl kaura ruoka kerman kaltaista valmistetta
1-2 dl vettä
suolaa maun mukaan
½ dl hienonnettua persiljaa

Kasvislisäke:
4 isoa porkkanaa
200 g ruusukaaleja
2 valkosipulinkynttä
3 rkl rypsiöljyä
yhden sitruunan puristettu mehu tai raastettu kuori

Lisäksi:
rypsiöljyä paistamiseen
1 pakkaus (300 g) SoFine SoFish Sticks vegaaninen kasvispuikko

Pese perunat ja keitä kuorineen suolalla maustetussa vedessä kypsäksi. Jäähdytä hetki ja kuori. Leikkaa pieniksi kuutioiksi.
Laita rypsiöljy ja vehnäjauhot kattilaan ja sekoita tasaiseksi. Lisää kasvipohjainen kerman kaltainen valmiste ja anna kiehua hiljalleen noin viisi minuuttia. Lisää vettä tarvittava määrä, kunnes saat sopivan sakean kastikkeen.
Mausta suolalla ja hienonnetulla persiljalla. Sekoita joukkoon perunakuutiot ja kuumenna.
Valmista kasvislisäke.
Kuori porkkanat ja leikkaa reiluiksi suupaloiksi. Poista ruusukaaleista kanta ja puolita halutessasi. Kääntele kasvisten joukkoon hienonnetut valkosipulinkynnet, öljy ja sitruunan puristettu mehu tai hyvin pestyn sitruunan raastettu kuori. Laita ainekset leivinpaperilla vuoratulle uunipellille ja kypsennä 250-asteessa uunin keskiritilätasolla välillä käännellen, kunnes vihannekset ovat sopivan kypsiä.
Paista lopuksi vegaaniset kasvispuikot kuumalla pannulla öljyssä.
Tarjoa heti!

Reseptin laatinut:

Reseptin tarjoaa:

Lisää suosikiksi
Kirjaudu sisään tai rekisteröidy palveluun lisätäksesi suosikki reseptejäsi.