1 tähti2 tähteä3 tähteä4 tähteä5 tähteä (7 arvostelua, keskiarvo: 4,29 / 5)
Ladataan...

Kasvis-punajuurilaatikko on ihana arkiruoka. Tämä ruoka on vegaaninen. Voit halutessasi lisätä joukkoon kuitenkin jauhelihaa, kinkkusuikaleita tai vaikka tofua.
Myös homejuusto antaa upeaa makua.

Kasvis-punajuurilaatikko, vegaaninen
4-5 annosta

2-3 rkl rypsiöljyä tai oliiviöljyä
1 kg peruna-sipulisekoitusta
2-3 porkkanaa suikaleina
1 palsternakka suikaleina
2 valkosipulinkynttä hienonnettuna
2 dl kaurakermaa
2 dl Biotta Punajuurimehua
mustapippuria myllystä
1 tl Herbamare Spicy Pikant -yrttisuolaa
½ tl rosmariinia

Kuumenna öljy isossa kattilassa.
Paista perunasipulisekoitus kauttaaltaan ja lisää porkkana- ja palsternakkasuikaleet, sekä hienonnetut valkosipulinkynnet.
Kääntele hetki.
Lisää kaurakerma ja punajuurimehu, sekä mustapippuria myllystä.
Mausta vielä Herbamare Spicy Pikant -yrttisuolalla ja rosmariinilla.
Kiehauta.
Tarkista maku.
Laita seos leivinpaperilla vuorattuun uunivuokaan.
Kypsennä 175-asteessa uunin keskiritilätasolla 50-60 minuuttia.

Koristele rosmariinilla ja tarjoa seuraksi raikasta salaattia tai raastetta.

Reseptin laatinut:
Reseptin laatinut Hellapoliisi

Reseptin tarjoaa:
Hellapoliisi yhteistyössä A. Vogel

Lisää suosikiksi
Kirjaudu sisään tai rekisteröidy palveluun lisätäksesi suosikki reseptejäsi.