1 tähti2 tähteä3 tähteä4 tähteä5 tähteä (13 arvostelua. Keskiarvo: 4,23/5)

Herkulliseksi karamellisoitu härkäpapusuikale maistuu keitetyn tai paistetun riisin kanssa. Ripottele pinnalle seesaminsiemeniä ja viimeistele tuoreella korianterilla.

Karamellisoitua härkistä
2-3 annosta

250 g härkäpapusuikaleita
1 rkl seesami- tai rypsiöljyä
2 rkl Dansukker Fariinisokeria
¾ dl tamarindikastiketta tai soijakastiketta
2 valkosipulinkynttä
1 rkl tuoretta inkivääriä hienonnettuna
½ tl chilihiutaleita
2 dl vettä

Lisäksi:
2 rkl Dansukker Fariinisokeria

Lisäksi:
1 rkl seesaminsiemeniä
tuoretta korianteria

Ota härkäpapusuikaleet esiin ja kuumenna öljy pannulla. Paista härkäpapusuikaleita hetki kovalla lämmöllä käännellen. Lisää joukkoon fariinisokeri ja tamarindi- tai soijakastike. Kuori ja hienonna valkosipulinkynnet ja inkivääri ja lisää pannulle. Ripottele joukkoon myös chilihiutaleet ja vesi. Anna kiehua hiljalleen noin 10 minuuttia.
Ota puhdas paistinpannu ja sulata fariinisokeri keskilämmöllä koko ajan sekoittaen. Varo polttamasta. Lisää joukkoon ruoasta valutettua lientä ja kiehauta hetki. Kaada seos ruoan joukkoon. Tarkista maku. Ripottele pinnalle seesaminsiemeniä ja tuoretta korianteria.
Tarjoa keitetyn tai paistetun riisin kanssa.

Reseptin toteuttanut:

Hellapoliisi-logo

Reseptin tarjoaa:

Uusimpia Dansukker reseptejä:



Tästä löydät kaikki DANSUKKER reseptit

Lisää suosikiksi
Kirjaudu sisään tai rekisteröidy palveluun lisätäksesi suosikki reseptejäsi.