1 tähti2 tähteä3 tähteä4 tähteä5 tähteä (29 arvostelua, keskiarvo: 3,00 / 5)
Ladataan...

Kanarialaiset ryppyperunat ovat monille tuttuja kanarian matkoilta. Ne ovat ihastuttavia ja niiden kanssa tarjoillaan yleensä helppotekoista, mutta erittäin herkullista paprikadippiä.

Kanarialaiset ryppyperunat ja Mojo picon rojo
4 annosta

1 kg varhaisperunoita
1- 1 ½ kg karkeaa merisuolaa

Mojo picon rojo

2 punaista paprikaa
2 valkosipulinkynttä
pala punaista chilipaprikaa
½-¾ dl oliiviöljyä
2 rkl viinietikkaa
1 tl hunajaa
ripaus suolaa
ripaus juustokuminaa

Pese perunat ja laita ne uunivuokaan.
Kumoa päälle karkeaa merisuolaa niin että perunat ovat kokonaan suolan alla piilossa.
Kypsennä 175 asteisessa uunissa 40-50 minuuttia, tai kunnes perunat tuntuvat kypsiltä.
Anna jäähtyä hetki ja kaiva perunat esiin suolan alta.

Valmista kastike.

Puolita paprikat ja poista siemenet.
Laita ne tehosekoittimeen kuorittujen valkosipulinkynsien kanssa.
Laita joukkoon pala punaista chilipaprikaa, oliiviöljy, viinietikka, hunajaa, ripaus suolaa ja juustokuminaa. Pyöräytä tasaiseksi kastikkeeksi ja tarjoa ryppyperunoiden kanssa.

Reseptin laatinut:
Reseptin laatinut Hellapoliisi

Reseptin tarjoaa:
Hellapoliisi yhteistyössä Makuja.fi

Lisää suosikiksi
Kirjaudu sisään tai rekisteröidy palveluun lisätäksesi suosikki reseptejäsi.