
- Annoksia: 2
- Valmistusaika: 30 minuuttia
- Aktiivinen valmistusaika: 30 minuuttia
- Annos: kahdelle
Jalotofu-lounaskulho
Ainekset
- keitetty mungin papu - 2 dl
- retiisi - 2-4
- valkokaali - pala
- punasipuli - 1
- avokadoöljy - 2 tl
- oliiviöljy
- sitruunamehu - 1 tl
- porkkana - 2
- avokado - 1
- rikotut ohrasuurimot - 2 dl
- jauhettu korianteri - ½ dl
- aurinkokuivattu tomaatti - 2 rkl
- mustapippurirouhe
- jalotofu, marinoitu - 300 g
- valkosipuli - 1
Ruokaisa lounaskulho sisältää terveellisiä herkkuja, joita nauttimalla vatsasi kiittää.
Valmista kerralla reilu määrä ja tarjoa illanistujaisten salaattipöydässä.
Jalotofu-lounaskulho
2 annosta
2 dl keitettyjä mungin papuja
2-4 retiisiä
pala valkokaalia
1 punasipuli
2 tl avokado- tai oliiviöljyä
1 tl sitruunamehua
2 porkkanaa
1 avokado
2 dl keitettyjä, rikottuja ohrasuurimoita
½ dl hienonnettua korianteria
2 rkl aurinkokuivattuja tomaatteja
mustapippuria myllystä
Lisäksi:
1 rkl avokado- tai oliiviöljyä
300 g Jalotofu, marinoitu
(1 hienonnettu valkosipulinkynsi)
Laita tarjolle keitettyjä mungin papuja.
Raasta retiisit, pala valkokaalia ja punasipuli.
Sekoita joukkoon avokado- tai rypsiöljy ja sitruunamehu.
Anna maustua sen aikaa kun kokoat annoksen.
Raasta porkkanat ja viipaloi avokado.
Sekoita keitettyjen, rikottujen ohrasuurimoiden joukkoon hienonnettua korianteria ja aurinkokuivattuja tomaatteja. Rouhi joukkoon mustapippuria myllystä. Sekoita.
Kuumenna avokado- tai oliiviöljy pannulla ja kuutioi joukkoon marinoitu Jalotofu.
Paista tofua hetki ja mausta halutessasi hienonnetulla valkosipulilla.
Kokoa komponentit vierekkäin kulhoon ja nauti!
Reseptin laatinut:
Reseptin tarjoaa:

- Annoksia: 2
- Valmistusaika: 30 minuuttia
- Aktiivinen valmistusaika: 30 minuuttia
- Annos: kahdelle
Jalotofu-lounaskulho
Ainekset
- keitetty mungin papu - 2 dl
- retiisi - 2-4
- valkokaali - pala
- punasipuli - 1
- avokadoöljy - 2 tl
- oliiviöljy
- sitruunamehu - 1 tl
- porkkana - 2
- avokado - 1
- rikotut ohrasuurimot - 2 dl
- jauhettu korianteri - ½ dl
- aurinkokuivattu tomaatti - 2 rkl
- mustapippurirouhe
- jalotofu, marinoitu - 300 g
- valkosipuli - 1