1 tähti2 tähteä3 tähteä4 tähteä5 tähteä (13 arvostelua, keskiarvo: 4,69 / 5)
Ladataan...

Tofu on loistava proteiinin lähde varsinkin kasvisruokaa nauttiville. Hyvä valinta se on ruoanlaittoon tietysti kenelle tahansa.
Hampunsiemenistä ja luomusoijapavuista valmistettu tofu sopii käytettäväksi mihin tahansa ruoanlaittoon.
Tämä itämaisittain maustettu ateria maistuu herkulliselta sellaisenaan tai riisin kanssa ja valmistuu muutamassa minuutissa.

Itämainen kasvispaistos ja hampputofua
2-4 annosta

1 pkt (270 g) Soya Gourmet Hempnut-tofua
3 valkosipulinkynttä hienonnettuna
2 rkl tuoretta inkivääriä hienonnettuna
1 punainen chilipaprika hienonnettuna (siemenet poistettuna)
noin 3 rkl rypsiöljyä paistamiseen
2 isoa sipulia
3 varsisellerin vartta
1 punainen paprika
3 rkl soijakastiketta tai maun mukaan
2 dl vettä
tuoretta korianteria

Leikkaa Soya Gourmet Hempnut-tofu tasakokoisiksi kuutioiksi.
Hienonna valkosipulinkynnet, kuorittu inkivääri ja chilipaprika.
Ota puolet silpusta sivuun ja kääntele tofupalat joukkoon.

Kuori sipulit ja lohko ohuiksi lohkoiksi.
Viipaloi varsisellerin varret ja paprika.
Kuumenna öljy pannulla ja pikapaista loput valkosipulit, inkivääri ja chilipaprika sekä sipuli, varsiselleri ja paprika.
Lisää joukkoon soijakastike ja vesi. Kuumenna. Nosta sivuun.

Kuumenna muutama ruokalusikallinen öljyä pannulla ja paista tofukuutioita kokoajan varovasti käännellen.
Yhdistä ainekset ja kuumenna. Silppua annoksen päälle tuoretta korianteria.

Tarjoa sellaisenaan tai riisin tai muun ruoan lisänä.
Vinkki! Voit halutessasi maustaa ruokaa soijakastikkeella oman makusi mukaan.

Reseptin laatinut:

Reseptin tarjoaa:

Lisää suosikiksi
Kirjaudu sisään tai rekisteröidy palveluun lisätäksesi suosikki reseptejäsi.