1 tähti2 tähteä3 tähteä4 tähteä5 tähteä (3 arvostelua, keskiarvo: 4,33 / 5)
Ladataan...

Tulinen tomaattisalsa sopii vaikkapa nachojen dippailuun. Tarjoa myös tortillojen seurana.

Tulinen tomaattisalsa

10 tomaattia
1 iso sipuli
1 paprika
5-7 valkosipulinkynttä
1-3 tulinen chilipaprikaa maun mukaan
reilusti mustapippuria myllystä
½ dl sokeria
1 tl juustokuminaa

Leikkaa tomaatit puolikkaiksi ja poista kannat. Leikkaa tomaatit lohkoiksi.
Kuori sipuli ja leikkaa lohkoiksi.
Puolita paprika ja poista siemenet.
Kuori valkosipulinkynnet.
Puolita chilipaprikat, mutta älä poista siemeniä.
Laita ainekset leivinpaperilla vuoratulle uunipellille.
Paahda 250 -asteisessa uunissa, kunnes kasvikset ovat saaneet väriä ja pehmenneet.
Laita ainekset tehosekoittimeen ja lisää joukkoon reilusti mustapippuria, sokeria ja juustokuminaa.
Jauha kastikkeeksi. Jätä halutessasi hieman sattumia.
Tarkista maku.

Reseptin laatinut:
Reseptin laatinut Hellapoliisi

Reseptin tarjoaa:
Yhteistyössä Puhtaasti kotimainen
Reseptin tarjoaa Kauppapuutarhaliitto Ry
Kauppapuutarhaliitto Ry

Lisää suosikiksi
Kirjaudu sisään tai rekisteröidy palveluun lisätäksesi suosikki reseptejäsi.