1 tähti2 tähteä3 tähteä4 tähteä5 tähteä (1 arvostelua, keskiarvo: 5,00 / 5)
Ladataan...

Kesäiset pikkusuolaiset ovat samalla raikkaita. Valmista ihana tabouleh ja tarjoa jääsalaatinlehdeltä vaikkapa juhlapöydässä tai grilliruoan seurana.

Tabouleh salaatinlehdellä
4-6 annosta

4 dl vettä
ripaus suolaa
2 dl bulguria
4 tomaattia
1 salaattisipuli
2 ruukkua VihreäKeiju Persiljaa
1 ruukku VihreäKeiju Minttua
2 sitruunaa
½ dl oliiviöljyä
ripaus kanelia
ripaus mustapippuria jauheena
(pala tuorekurkkua)
2 ruukkua VihreäKeiju Jääsalaattia

Kiehauta vesi ja mausta ripauksella suolaa. Lisää bulgur ja keitä pakkauksen ohjeen mukaan, kunnes bulgur on kypsää ja neste imeytynyt. Jäähdytä.
Leikkaa tomaatit viipaleiksi ja siitä pieniksi kuutioiksi. Kuori ja hienonna salaattisipuli. Hienonna persilja ja minttu. Purista sitruunoista mehu. Yhdistä ainekset ja valuta joukkoon oliiviöljyä. Mausta ripauksella kanelia ja mustapippuria jauheena. Voit halutessasi leikata tuorekurkkua pieniksi kuutioiksi. Sekoita ja tarkista maku.
Asettele jääsalaatinlehdet tarjoiluvadille ja lusikoi keskelle keko taboulehia.
Tarjoa!

Reseptin laatinut:
Reseptin laatinut Hellapoliisi

Reseptin tarjoaa:
Hellapoliisi yhteistyössä

Lisää suosikiksi
Kirjaudu sisään tai rekisteröidy palveluun lisätäksesi suosikki reseptejäsi.