1 tähti2 tähteä3 tähteä4 tähteä5 tähteä (1 arvostelua, keskiarvo: 5,00 / 5)
Ladataan...

Helppo, mutta ihastuttavan makuinen ruusukaalilisäke maistuu arkena ja juhlassa. Tarjoa pääruoan lisäkkeenä tai ota evääksi töihin.

Ruusukaalilisäke
2-4 annosta

vettä
ripaus suolaa
500 g ruusukaalia
10 viipaletta Maalahden Limppua
nokare voita tai margariinia
2 valkosipulinkynttä
100-200 g fetajuustoa
mustapippuria myllystä
suolaa tarvittaessa

Kiehauta vesi ja lisää suola ja ruusukaalit. Anna kiehua muutama minuutti ja valuta. Leikkaa kannoista pala pois ja puolita halutessasi.
Leikkaa Maalahden Limppu -leipäviipaleet tasakokoisiksi pieniksi kuutioiksi ja paista pannulla voissa.
Lisää ruusukaalit ja hienonnetut valkosipulinkynnet ja kääntele, kunnes ruusukaaleihin tulee kaunis pinta.
Murustele joukkoon fetajuusto ja mausta mustapippurilla ja tarvittaessa ripauksella suolaa.
Tarkista maku ja tarjoa!

Reseptin laatinut:

Reseptin tarjoaa:
Maalahden Limppu

Lisää suosikiksi
Kirjaudu sisään tai rekisteröidy palveluun lisätäksesi suosikki reseptejäsi.