1 tähti2 tähteä3 tähteä4 tähteä5 tähteä (1 arvostelua, keskiarvo: 5,00 / 5)
Ladataan...

Punajuurihummus on mainio kesäherkku. Valmista annos ja dippaile kasviksia tai nauti leivän seurana.

Punajuurihummus

400/240 g kikherneitä
1-2 valkosipulinkynttä
½ dl oliiviöljyä
½ dl Biotta Punajuurimehua
¾ dl suolattomia maapähkinöitä
1 tl Herbamare Spicy Pikant -yrttimausteseosta

Punajuurihummus

Valuta kikherneet ja laita ne tehosekoittimeen.
Kuori valkosipulinkynnet ja lisää joukkoon.
Valuta joukkoon oliiviöljy, punajuurimehu, suolattomat maapähkinät ja Herbamare Spicy Pikant -yrttimausteseos.
Jauha tasaiseksi tahnaksi.
Tarkasta maku.

Reseptin laatinut:
Reseptin laatinut Hellapoliisi

Reseptin tarjoaa:
Hellapoliisi yhteistyössä A. Vogel

Lisää suosikiksi
Kirjaudu sisään tai rekisteröidy palveluun lisätäksesi suosikki reseptejäsi.