1 tähti2 tähteä3 tähteä4 tähteä5 tähteä (1 arvostelua, keskiarvo: 5,00 / 5)
Ladataan...

Pikapaistetut kasvikset
4 annosta lisäkkeeksi:

20 g kuivattuja pilvenkorvasieniä (tai muita kuivattuja sieniä)
1 punainen paprika
4 pientä porkkanaa
200 g kiinankaalia
(mungin ituja)
3 valkosipulinkynttä
2-4 rkl soijakastiketta
ripaus sokeria
mustapippuria myllystä

Liota kuivattuja sieniä lämpimässä vedessä 15-30 minuuttia.

Pilko
sillä aikaa kasvikset; paprika suikaleiksi, porkkanat suikaleiksi,
kiinankaali pituussuunnassa 3-4 osaan ja silppua valkosipulinkynnet.
Purista sienistä neste pois ja leikkaa pieniksi suikaleiksi.

Kuumenna
pannussa öljyä. Paista valkosipuli yhdessä porkkana- ja
paprikasuikaleiden kanssa koko ajan sekoittaen n. 2 minuuttia. Lisää
pannuun sienet, kiinankaali (ja munginidut).

Kaada joukkoon soijaa ja
ripaus sokeria. Kääntele kasviksia koko ajan pannussa, kunnes
kiinankaali pehmenee. Kaada kasvikset tarjoiluastiaan ja rouhi päälle
hieman mustapippuria.