
Paistettua lehtikaalia
Ainekset
- avokadoöljy - 2 rkl
- lehtikaali - 100 g
- valkosipulinkynsi - 2
- punainen chilipaprika - 1 tl
- soijakastike - 2 rkl
- vesi - ½ - ¾ dl
- paahdettuja seesaminsiemeniä - 2 rkl
Allergeenit
- paprika
Lehtikaalista valmistat maistuvan lisäkkeen broileri- ja kalaruokien seuraksi vain muutamassa minuutissa.
Voit lisätä joukkoon halutessasi esimerkiksi porkkanasuikaleita, paprikaa ja sipulia.
Paistettua lehtikaalia
2 annosta
2 rkl avokadoöljyä
100 g lehtikaalia
2 valkosipulinkynttä hienonnettuna
1 tl punaista chilipaprikaa hienonnettuna
2 rkl soijakastiketta
½ – ¾ dl vettä
2 rkl paahdettuja seesaminsiemeniä
Kuumenna öljy pannulla.
Leikkaa lehtikaali suikaleiksi ja lisää kuumalle pannulle.
Kääntele koko ajan.
Lisää joukkoon hienonnetut valkosipulinkynnet ja chilipaprika, sekä soijakastike.
Kaada joukkoon vesi ja anna kiehua hetki.
Ripottele pinnalle kevyesti pannulla paahdettuja seesaminsiemeniä.
Resepti löytyy myös Hyvän elämän ruokaa -kirjasta, jonka voi tilata Hellapoliisi -verkkokaupasta.

Paistettua lehtikaalia
Ainekset
- avokadoöljy - 2 rkl
- lehtikaali - 100 g
- valkosipulinkynsi - 2
- punainen chilipaprika - 1 tl
- soijakastike - 2 rkl
- vesi - ½ - ¾ dl
- paahdettuja seesaminsiemeniä - 2 rkl
Allergeenit
- paprika