1 tähti2 tähteä3 tähteä4 tähteä5 tähteä (6 arvostelua, keskimäärä: 4.67/5.00)
Ladataan...

Syksyn odotetuimpiin herkkuihin kuuluu uunissa paahdetut, ihanat uunijuurekset.
Voit nauttia niistä sellaisenaan tai paistetun lihan, kalan tai kanan seurana.

Paahdetut uunijuurekset
2-4 annosta

Keiju Yrttiöljy, tomaatti, valkosipuli & basilika
2 isoa sipulia
1 pieni lanttu
3 porkkanaa
1 palsternakka
3 punajuurta
3 isoa perunaa
½-1 tl kuivattua timjamia
mustapippuria myllystä
suolaa myllystä

Kuori sipulit ja leikkaa lohkoiksi.
Kuori ja paloittele lanttu, porkkanat, palsternakka ja punajuuret reiluiksi suupaloiksi.
Leikkaa hyvin pestyt perunat kuorineen lohkoiksi.
Laita ainekset leivinpaperilla vuorattuun uunivuokaan ja rouhi pinnalle mustapippuria ja suolaa myllystä.
Valuta pinnalle Keiju tomaatilla, valkosipulilla ja basilikalla maustettua yrttiöljyä.
Kypsennä uunijuureksia 200-asteisessa uunissa, kunnes ne tuntuvat tikulla tai haarukalla kokeiltuna sopivan kypsältä.
Voit laittaa osaksi aikaa grillivastuksen päälle.

Reseptin laatinut:
Reseptin laatinut Hellapoliisi

Reseptin tarjoaa:
Hellapoliisi yhteistyössä Keiju Öljy

Lisää suosikiksi
Kirjaudu sisään tai rekisteröidy palveluun lisätäksesi suosikki reseptejäsi.