1 tähti2 tähteä3 tähteä4 tähteä5 tähteä (7 arvostelua. Keskiarvo: 4,00/5)

Kesäruokien herkullinen lisäke on monellekin lapsuudesta tutut mummonkurkut, joita kutsutaan myös hölskytyskurkuiksi. Valmista avomaankurkuista tai kasvihuonekurkusta. Helppo lisäke maistuu monenlaisten ruokien kanssa. Tarjoa kalan kanssa, grilliburgereiden täytteenä tai erilsisten liha- ja kalaruokien seurana. Vihreäkeiju Tilli maustaa kurkut nostalgisesti.

Mummon kurkut
4-6 annosta

2-3 avomaankurkkua
1-2 rkl sokeria
2 rkl väkiviinaetikkaa
Vihreäkeiju Tilliä muutama varsi

Leikkaa kurkut hyvin ohuiksi viipaleiksi veitsellä tai juustohöylällä. Sekoita joukkoon sokeri, väliviinaetikka ja hienonnettu tilli. Laita ainekset purkkiin ja hölskytä sekaisin tai sekoita kulhossa.

Anna maustua hetki ennen tarjoilua.

Tutustu yrtteihin:
>> Vihreäkeiju Yrttitarha <<

Reseptin laatinut:

Hellapoliisi-logo

Reseptin tarjoaa:


Tästä löydät kaikki VIHREÄKEIJU reseptit

Tutustu VIHREÄKEIJU yrtteihin ja salaatteihin

Uusimpia Vihreäkeiju reseptejä:

Lisää suosikiksi
Kirjaudu sisään tai rekisteröidy palveluun lisätäksesi suosikki reseptejäsi.