1 tähti2 tähteä3 tähteä4 tähteä5 tähteä (31 arvostelua, keskiarvo: 3,81 / 5)
Ladataan...

Marinoidut kasvikset ovat upean makuisia ja sopivat monenlaisiin alkupalapöytiin. Värikäs lisäke on herkullinen lisäke myös joulupöydässä. Tämä annos löytyi myös Silja Linen alkupalapöydästä uusituilta Symphonyn ja Serenaden laivoilta.

Marinoidut kasvikset
noin 15 annosta

2 paprikaa (eri värisiä)
3 pientä punasipulia
250 g tuoreita herkkusieniä
1 iso kesäkurpitsa

Marinadi:
1 dl oliiviöljyä
½ dl omenaviinietikkaa
3 valkosipulinkynttä hienonnettuna
3/4 tl suolaa
1/2 punainen chilipaprika hienonnettuna
mustapippuria myllystä
Chili explosion -mausteseosta (Santa Maria) tai muuta chilipohjaista mausteseosta

Puolita paprikat ja poista siemenet ja kanta.
Paahda kupera puoli ylöspäin uunipellillä 250-asteisessa uunissa, kunnes kuori kupruilee.
Poista kuoret ja paloittele reiluiksi suupaloiksi.

Kuori ja lohko punasipulit. Lohko herkkusienet neljään osaan ja kuutioi kesäkurpitsat.
Sekoita vihannekset keskenään.

Sekoita marinadin ainekset ja kaada vihannesten joukkoon.
Anna maustua suojattuna kylmässä yön yli ja sekoita muutaman kerran maustumisen aikana.

Reseptin laatinut:

Reseptin tarjoaa:

Lisää suosikiksi
Kirjaudu sisään tai rekisteröidy palveluun lisätäksesi suosikki reseptejäsi.