1 tähti2 tähteä3 tähteä4 tähteä5 tähteä (4 arvostelua, keskiarvo: 4,25 / 5)
Ladataan...

Valmista iltapalaksi, alkupalaksi tai illanistujaisiin meheviä leivitettyjä tomaattiviipaleita. Paista rapeapintaisiksi kuumassa pannussa öljyssä ja tarjoa seuraksi fetajuustolla maustettua dippikastiketta.

Leivitetyt tomaattiviipaleet ja feta-dippikastike
2 annosta

3 isoa tomaattia
1 muna
1 dl korppujauhoja
1 rkl tacomaustetta
1 dl juustoraastetta
1 valkosipulinkynsi
avokado- tai oliiviöljyä paistamiseen

Feta-dippikastike

2 dl maustamatonta jogurttia
2-3 rkl hienonnettua korianteria
½ pieni punasipuli
ripaus suolaa
mustapippuria myllystä
5 cm pala kurkkua
50 g fetajuustoa

Leikkaa tomaatit tasakokoisiksi viipaleiksi.
Riko lautaselle muna ja sekoita toiselle lautaselle korppujauhot, tacomauste, juustoraaste ja hienonnettu valkosipulinkynsi.
Kääntele tomaattiviipaleet ensin kananmunassa ja sitten korppujauhoseoksessa.
Paista kuumalla pannulla öljyssä molemmin puolin.
Valmista seuraksi fetajuustolla ryyditetty dippikastike.
Mittaa maustamaton jogurtti kulhoon.
Hienonna joukkoon korianteria ja punasipulia.
Mausta suolalla ja mustapippurilla.
Raasta pala kurkkua ja purista ylimääräinen neste pois.
Lisää kurkkuraaste ja murennettu fetajuusto joukkoon.
Tarkista maku.

Tarjoa kastike paistettujen tomaattiviipaleiden kanssa.

Reseptin laatinut:

Reseptin laatinut Hellapoliisi

Reseptin tarjoaa:

Reseptin tarjoaa Puhtaasi kotimainen

Reseptin tarjoaa Kauppapuutarhaliitto Ry

 

Lisää suosikiksi
Kirjaudu sisään tai rekisteröidy palveluun lisätäksesi suosikki reseptejäsi.