1 tähti2 tähteä3 tähteä4 tähteä5 tähteä (Ei vielä arvosteluja)
Ladataan...

Syksyn lisäkekasvikset voit tarjota lämpiminä sesongin aineksia käyttäen.
Sienet, punajuuret, porkkanat, erilaiset kaalit ja  sipulit saavat uutta ilmettä käytyään pannulla.
Tämä lisäke on valmistettu makkarapihvin kanssa tarjottavaksi.

Lämmin kasvislisäke
4 annosta

25 g voita
1 iso sipuli silppuna
1 pienehkö kyssäkaali pieninä kuutioina
2-4 dl kantarelleja tai muita sieniä
suolaa
mustapippuria myllystä

Sulata voi pannussa, lisää sipulisilppu ja kyssäkaalikuutiot, kääntele muutaman minuutin ajan.
Lisää kantarellit, kääntele, kunnes kyssäkaali on sopivan kypsää.
Mausta suolalla ja mustapippurilla.