1 tähti2 tähteä3 tähteä4 tähteä5 tähteä (4 arvostelua, keskiarvo: 4,25 / 5)
Ladataan...

Täytetyt kurkkukipot sopivat kesänaposteluun ja kesäjuhlien tarjoiluksi. Voit korvata reseptin tonnikalan myös savustetulla lohella tai vaikkapa kylmäsavuporolla. Vaihda silloin tilli persiljaan tai lipstikkaan.

Kurkkukipot
10-12 annospalaa

2 kotimaista kurkkua
200 g yrttituorejuustoa
½-1 pieni punasipuli
1 prk valutettua tonnikalaa
limepippuria tai sitruunapippuria
½ ruukkua tilliä

Leikkaa molemmista kurkuista palat päistä ja leikkaa molemmat kurkut 5-6 osaan.
Koverra keskeltä pienellä lusikalla keskustaa hieman pois.
Laita yrttituorejuusto kulhoon ja hienonna sekaan punasipulia.
Lisää valutettu tonnikala, lime-tai sitruunapippuri ja hienonnettua tilliä.
Laita seos pursottimeen ja pursota täyte koverrettujen kurkkujen sisään.

Reseptin laatinut:
Reseptin laatinut Hellapoliisi

Reseptin tarjoaa:
Puhtaasti kotimainen
Reseptin tarjoaa Kauppapuutarhaliitto Ry
Kauppapuutarhaliitto Ry

Lisää suosikiksi
Kirjaudu sisään tai rekisteröidy palveluun lisätäksesi suosikki reseptejäsi.