1 tähti2 tähteä3 tähteä4 tähteä5 tähteä (104 arvostelua, keskiarvo: 3,79 / 5)
Ladataan...

Jasminriisi

Meillä on kotona ulkomailta tuotu riisinkeitin, joka on todella loistava keksintö. Jos et kuitenkaan omista riisinkeitintä ja haluat hyvää Jasmin-riisiä, tee se näin: Mittaa riisin määrä. Huuhtele riisiä hetki siivilässä. Laita riisi kattilaan. Mittaa joukkoon saman verran vettä (esim. 3 dl riisiä, 3 dl vettä).
Kiehauta vesi ja riisi.
Nosta kansi kattilan päälle tiiviisti ja sammuta levy. Älä avaa sitä kesken kaiken, vaan anna kypsyä 15-20 minuuttia levyn jälkilämmöllä. Näin saat ”oikeanlaista” Jasminriisiä.

Riisi on itsessään aromaattista, eikä sitä tarvitse maustaa millään, edes suolalla.

Lisää suosikiksi
Kirjaudu sisään tai rekisteröidy palveluun lisätäksesi suosikki reseptejäsi.