1 tähti2 tähteä3 tähteä4 tähteä5 tähteä (1 arvostelua, keskiarvo: 5,00 / 5)
Ladataan...

Itämainen kurkkurelissi

Virkistävä grilliruoan lisuke valmistuu näppärästi muutamassa minuutissa. Tarjoa myös kesäjuhlissa suolaisten ruokien lisukkeena.

1 porkkana
1 kurkku
1 punasipuli
1 punainen chilipaprika
muutama oksa vahvaa minttua
1 dl omenaviinietikkaa
2 dl sokeria
1 dl vettä

Kuori porkkana. Leikkaa porkkana ja kurkku ohuiksi vinoviipaleiksi mandoliinilla tai juustohöylällä. Kuori punasipuli ja leikkaa ohuiksi renkaiksi. Leikkaa chilipaprika renkaiksi. Älä poista siemeniä. Laita ainekset puhtaaseen lasipurkkiin. Lisää vahva minttu.

Mittaa omenaviinietikka, sokeri ja vesi kasariin. Anna kiehua, kunnes sokeri sulaa. Jäähdytä liemi ja kaada muiden ainesten joukkoon lasipurkkiin. Kääntele purkkia, jotta liemi sekoittuu tasaisesti. Tarjoile valmistuspäivänä, esimerkiksi grilliruoan lisukkeeena.

Reseptin laatinut:
Reseptin laatinut Hellapoliisi

Reseptin tarjoaa:
Yhteistyössä Puhtaasti kotimainen
Reseptin tarjoaa Kauppapuutarhaliitto Ry
Kauppapuutarhaliitto Ry

Lisää suosikiksi
Kirjaudu sisään tai rekisteröidy palveluun lisätäksesi suosikki reseptejäsi.