1 tähti2 tähteä3 tähteä4 tähteä5 tähteä (3 arvostelua, keskiarvo: 4,33 / 5)
Ladataan...

Illanistujaisiin ja seisovaan pöytään erityisesti sopiva sienilevite voidaan valmistaa helposti joko maidottomaksi tai tuorejuustoa sisältäväksi. Mausta halutessasi chilipaprikalla ja vaihtele yrttejä maun mukaan.

Herkkusienilevite, maidoton
2-3 dl

1 rasia (200 g) Champ ruskeita herkkusieniä
2 valkosipulinkynttä
¾ dl oliiviöljyä
suolaa
mustapippuria myllystä
Vihreä Keiju ruohosipulia maun mukaan

Paloittele sienet ja kuumenna tilkka öljyä pannulla. Paista sieniä miedolla lämmöllä hienonnetun valkosipulin kanssa, kunnes sienet pehmenevät.
Jäähdytä sienet ja laita leikkuriin.
Lisää loput oliiviöljystä, suola, mustapippuria myllystä ja ruohosipulia maun mukaan.
Jauha hienoksi tahnaksi. Tarkista maku.

Siitakesienilevite on aromikas ja hienostunut levite, jota voit tarjota leipien ja suolapalojen lisukkeena. Käytä myös voileipäkakkujen täytteenä tai nauti uuniperunan kanssa.

Siitakesienilevite
2-3 dl

1 rasia (100 g) Champ Siitakesieniä
1-2 valkosipulinkynttä
2 rkl oliiviöljyä
suolaa
mustapippuria myllystä
Vihreä Keiju ruohosipulia maun mukaan
100 g maustamatonta tuorejuustoa

Paloittele siitakesienet ja hienonna valkosipulinkynnet.
Kuumenna öljy pannulla. Paista sieniä miedolla lämmöllä hienonnetun valkosipulin kanssa, kunnes sienet pehmenevät.
Jäähdytä sienet ja laita leikkuriin tai käytä sauvasekoitinta.
Lisää suolaa, mustapippuria ja ruohosipulia, sekä tuorejuusto.
Jauha tasaiseksi tahnaksi ja tarkista maku.

Reseptin laatinut:
Reseptin laatinut Hellapoliisi

Reseptin tarjoaa:
Yhteistyössä Champ

Lisää suosikiksi
Kirjaudu sisään tai rekisteröidy palveluun lisätäksesi suosikki reseptejäsi.