1 tähti2 tähteä3 tähteä4 tähteä5 tähteä (9 arvostelua. Keskiarvo: 3,89/5)

Pestokastike on helppotekoinen kastike, joka sopii leipien voiteluun, pizzojen ja paistosten maustajaksi ja monien alkuruokien maustamiseen.
Säilytä tiiviissä lasipurkissa jääkaapissa.
Pesto kannattaa käyttää muutaman päivän kuluessa valmistuksesta.

Vihreä pestokastike

1 ruukku basilikaa
1 ruukku korianteria
70 g parmesaaniraastetta
50 g pinjansiemeniä
1 iso valkosipulinkynsi
1 1/2 dl oliiviöljyä

Laita basilika, korianteri, parmesaaniraaste, pinjansiemenet, valkosipulinkynsi ja oliiviöljy kulhoon ja jauha hienoksi tahnaksi sauvasekoittimella.
Voit korvata korianterin halutessasi basilikalla.