1 tähti2 tähteä3 tähteä4 tähteä5 tähteä (9 arvostelua, keskiarvo: 4,00 / 5)
Ladataan...

Itse valmistettu pastakastike valmistuu silmänräpäyksessä. Keitä hiljalleen noin puoli tuntia. Lisää tarvittaessa joukkoon hieman vettä.

Pastakastike
4 annosta

2 rkl öljyä
1 nippu kevätsipulia
3 valkosipulinkynttä
8 keskikokoista kotimaista tomaattia
1 ruukku basilikaa
1 tl suolaa
mustapippuria myllystä
1 tl sokeria
(1 dl vettä)

Hienonna kevätsipuli ja valkosipulinkynnet.
Halkaise tomaatit, poista kannat ja leikkaa kuutioiksi.
Hienonna basilika.
Laita ainekset kasariin ja lisää myös suola, mustapippuria myllystä ja sokeria.
Anna kiehua hiljalleen noin puoli tuntia.
Lisää joukkoon tarvittaessa hieman vettä.
Tarkista maku.
Jauha halutessasi hienommaksi sauvasekoittimella.
Käytä pizzakastikkeena tai lisää joukkoon esimerkiksi paistettua jauhelihaa, kinkkusuikaleita tai kypsennettyä broileria.

Reseptin laatinut:
Reseptin laatinut Hellapoliisi

Reseptin tarjoaa:
Yhteistyössä Puhtaasti kotimainen
Reseptin tarjoaa Kauppapuutarhaliitto Ry
Kauppapuutarhaliitto Ry

Lisää suosikiksi
Kirjaudu sisään tai rekisteröidy palveluun lisätäksesi suosikki reseptejäsi.