1 tähti2 tähteä3 tähteä4 tähteä5 tähteä (10 arvostelua, keskiarvo: 4,30 / 5)
Ladataan...


Tein jauhelihapihveille ihanan kastikkeen herkkutateista, tai
voisi sanoa, että tatista. Tai melkein yhdestä tatista. Kyseessä oli
nimittäin jalka ja osa lakista, joilla oli yhteispainoa 300 grammaa.

Herkkutattikastike

n. 20 g voita
1 sipuli silppuna
300 g tatteja
0,5 dl vehnäjauhoja
2,5 dl vettä + pala kasvisliemikuutiota
2 dl kermaa
(suolaa)
 

Freesaa
sipulia voissa, lisää sienisilppu, kääntele, kunnes sienet kutistuvat
ja pehmenevät. Ripottele joukkoon jauhot, kääntele ainekset sekaisin.
Lisää vesi, liemikuution pala (n. 1/4 kuutiota) ja kerma, keittele
miedolla lämmöllä kymmenisen minuuttia.

Lisää tarvittaessa suolaa.