1 tähti2 tähteä3 tähteä4 tähteä5 tähteä (3 arvostelua, keskiarvo: 3,67 / 5)
Ladataan...

Kuivatut hedelmät ja marjat maustavat mukavasti suklaita.
Erilaisia makuvariaatioita on helppo kokeilla.
Sulata vain suklaa mikroaaltouunissa sulaksi ja sekoita joukkoon
pieneksi silputtuja hedelmiä tai marjoja ja jaa seos Brunon konvehtivuokiin.

Valkosuklaa-mustikkamakeiset 15 kpl

100 g valkosuklaata
2 tl kuivattuja, makeita mustikoita silputtuna

Sulata paloiteltu valkosuklaa puolen minuutin jaksoissa mikroaaltouunissa välillä sekoitellen.
Sekoita joukkoon silputtuja, kuivattuja mustikoita.
Jaa seos konvehtivuokiin ja nosta hetkeksi kylmään jähmettymään.

Pakkaa makeiset sellofaaniin tai Look-paistopussiin ja sido kauniilla nauhalla pussin suu kiinni.
Vie makeiset lahjaksi tai tarjoa ystäville kahvipöydässä.