1 tähti2 tähteä3 tähteä4 tähteä5 tähteä (48 arvostelua, keskiarvo: 4,04 / 5)
Ladataan...

Itse valmistetut suukot ovat ihastuttavia! Ne hämmästyttävät, sillä harva tulee ajatelleeksi, että niitä voi todellakin valmistaa myös itse. Voit maustaa täytettä monin eri tavoin, esimerkiksi elintarvikearomeilla, kookoshiutaleilla, pikakahvijauheella ja maustetuilla tomusokereilla. Kokeile omaa suosikkiasi!

Suukot
15-18 kpl

15-18 Marie-keksiä
3 munanvalkuaista
2 dl sokeria
200-300 g maitosuklaata, tummaa suklaata tai valkosuklaata

Vatkaa munanvalkuaiset kestäväksi vaahdoksi. Lisää sokeri vähitellen joukkoon koko ajan voimakkaasti vatkaten. Pursota marenki keksien päälle keoksi. Paista 175 asteisessa uunissa 6-8 minuuttia.

Sulata paloiteltu suklaa mikroaaltouunissa puolen minuutin jaksoissa välillä sekoitellen, kunnes suklaa on sulanut.
Dippaa suukot varovasti käännellen suklaassa tai sivele pinta pullasudilla. Voit myös valuttaa suklaan pinnalle lusikalla.

Lisää suosikiksi
Kirjaudu sisään tai rekisteröidy palveluun lisätäksesi suosikki reseptejäsi.