1 tähti2 tähteä3 tähteä4 tähteä5 tähteä (3 arvostelua. Keskiarvo: 4,67/5)

Jouluna nautitaan itse tehdyistä makeisista.
Pähkinäiset makeiset tuovat vaihtelua suklaisille herkuille ja pähkinöitä voit käyttää vaihdellen.
Silppua pähkinät karkeaksi rouheeksi.

Parapähkinämakeiset

4 dl sokeria
1-2 dl rouhittuja parapähkinöitä tai muita pähkinöitä

Laita sokeri kuivaan pannuun ja anna sulaa hiljalleen kullanruskeaksi sekoitellen.
Kaada seos leivinpaperille ja levitä nopeasti tasaiseksi.
Ripottele pinnalle rouhitut pähkinät.
Anna kovettua hetki jääkaapissa ja taittele ne paloiksi.

Voit sekoittaa pähkinät sulan sokerin joukkoon, mutta tällöin seos on huomattavasti hankalampi levittää.

Vinkki! Kokeile myös tummia sokereita.