1 tähti2 tähteä3 tähteä4 tähteä5 tähteä (4 arvostelua, keskiarvo: 4,75 / 5)
Ladataan...

Tämä ohje on otettu testattavakseni täältä.

Marien Daimit

2 rkl voita tai margariinia
2 rkl vehnäjauhoja
2 rkl siirappia
1 rkl kermaa
1/2 dl jauhettua mantelia tai pähkinää (itse pyöräytin pähkinärouhetta vähän pienemmäksi)
1 dl sokeria
1 rkl sokeroitua tai sokeroimatonta kaakaojauhetta
150 g sulatettua suklaata

Sulata rasva kattilassa, lisää muut aineet, sekoittele koko ajan n. 15 minuuttia. Mössö on hyvin sakeaa, joten älä pelästy. Kun huomaat, että seos alkaa hieman kovettua nostaessasi vispilää kattilasta, voit kaataa seoksen leivinpaperin päälle. Nosta toinen paperi päälle ja kaulitse ohueksi levyksi.

Sulata suklaa esim mikrossa puolen minuutin jaksoissa 1- 1,5 minuuttia. Levitä sula suklaa levyn päälle, nosta hetkeksi jääkaappiin kovettumaan. Leikkaa terävällä veitsellä paloiksi.