1 tähti2 tähteä3 tähteä4 tähteä5 tähteä (9 arvostelua, keskiarvo: 4,33 / 5)
Ladataan...

Joulun lähestyessä moni kaipaa helppoja makeisreseptejä.
Erimakuisia suklaamakeisia on helppo valmistaa sulattamalla suklaata ja lisäämällä joukkoon erilaisia manteleita, pähkinöitä, rusinoita, karamellirouheita ja leivontarakeita.
Nämä pienet suklaamakeiset on maustettu kookoshiutaleilla ja seos laitettu kauniisiin, kestäviin Brunon konvehtivuokiin.

Pakkaa makeiset sellofaaniin ja anna pieneksi lahjaksi.

Kookos-suklaamakeiset 15-20 kpl

100 g maitosuklaata
1/2 dl kookoshiutaleita

Sulata paloiteltu maitosuklaa mikroaaltouunissa lautasella puolen minuutin jaksoissa välillä sekoitellen.
Lisää sulaan suklaaseen kookoshiutaleet.

Jaa seos Brunon konvehtivuokiin.
Nosta makeiset hetkeksi kylmään jähmettymään.