1 tähti2 tähteä3 tähteä4 tähteä5 tähteä (24 arvostelua, keskiarvo: 4,71 / 5)
Ladataan...

Nyt alkaa olla hyvä aika ruveta testaamaan jouluherkkujen valmistusta.
Pienet suklaamakeiset sopivat niin pikkujoulupöytään kuin joulun tullen vaikkapa joulumuistamiseksi.

Kirsikkaiset pähkinä-suklaamakeiset
30-40 kpl pieniin karamellivuokiin tehtynä

250 g kookosrasvaa
250 g taloussuklaata
100 g Dr.Oetker Hasselpähkinärouhetta
100 g Dr.Oetker Punaisia kirsikoita, pieneksi paloiteltuna
2 dl piparkakkurouhetta
1 tl Dr.Oetker Vaniljasokeria

Laita kookosrasva kattilaan ja paloittele joukkoon taloussuklaa.
Sulata miedolla lämmöllä koko ajan sekoittaen.
Lisää hasselpähkinärouhe, paloitellut kirsikat, piparkakkurouhe ja vaniljasokeri.
Sekoita ainekset tasaiseksi ja jaa pieniin karamellivuokiin.
Laita jääkaappiin kovettumaan.
Pakkaa kauniiseen pakettiin ja anna vaikkapa pieneksi joulun ajan viemiseksi.

Reseptin laatinut:

Reseptin tarjoaa: