1 tähti2 tähteä3 tähteä4 tähteä5 tähteä (3 arvostelua, keskiarvo: 4,67 / 5)
Ladataan...

Kotimaiset yrtit ovat upeita ja tuovat ruokaan ihastuttavaa makua ja kaunista väriä.
Sen lisäksi niistä saa luonnollisella tavalla hyvää tekeviä vitamiineja. Valmista
helppotekoinen yrttilohi ja nauti raikkaan salaatin tai vaikkapa höyrytettyjen
vihannesten kanssa.

Yrtti‐fetalohi
4 annosta

800 g lohifilee
suolaa myllystä
½ dl rypsi‐ tai oliiviöljyä
1 lehtikaalinlehti
½ ruukkua basilikaa
½ ruukkua oreganoa
½ sitruunan mehu

Pinnalle:
100 g fetajuustoa

Poista lohifileestä ruodot ja laita kala leivinpaperilla vuoratulle uunipellille tai
uunivuokaan.
Rouhi pinnalle suolaa myllystä.
Mittaa rypsi‐ tai oliiviöljy tehosekoittimeen ja lisää joukkoon lehtikaalinlehti, josta on poistettu lehtiruoti,
sekä tuore basilika ja oregano. Purista joukkoon sitruunan mehu.
Jauha tasaiseksi ja levitä kalan pinnalle.
Murusta päälle fetajuusto.
Kypsennä 200‐asteessa uunin keskiritilätasolla noin 30 minuuttia.
Tarjoa raikkaan salaatin kanssa.

Reseptin laatinut:
Reseptin laatinut Hellapoliisi

Reseptin tarjoaa:
Yhteistyössä Puhtaasti kotimainen
Reseptin tarjoaa Kauppapuutarhaliitto Ry
Kauppapuutarhaliitto Ry

Lisää suosikiksi
Kirjaudu sisään tai rekisteröidy palveluun lisätäksesi suosikki reseptejäsi.