1 tähti2 tähteä3 tähteä4 tähteä5 tähteä (1 arvostelua, keskiarvo: 4,00 / 5)
Ladataan...

Valkosipulista paneroitua seitä

Tänään tein nopeaa ruokaa pakasteseistä. Perunat laitoin uuniin, kun samalla menimme haravoimaan pihaa.

Perunat
siis kuorin vahingossa kokonaan, mutta eipä tuo haitannut. Leikkasin ne
lohkoiksi ja sivelin pullasudilla öljy-valkosipuli-tacomausteseoksella.
(Silikoninen pullasuti on muuten huippukeksintö, hankkikaa sellainen,
jos ette vielä omista!)

Kaapista löytyi myös iso lasipurkki,
jossa on joskus jostain maustefirmasta tilattua
sitruunaista-valkosipulidippijauhetta. Meillä ei oikein tykätty siitä
sitruunan mausta siinä, joten se on jäänyt dippinä käyttämättä.
Ruoanlaitossa se onkin ihan ok, testasin sitä muutama päivä sitten
lihapullataikinaan.

Nyt kääntelin sulat kalapalat rikotussa
kananmunassa ja kääntelin kalat korppujauhoissa, johon sekoitin
reilusti tuota sitruuna-valkosipulidippiainesta, muita mausteita se ei
enää kaivannutkaan.

Paistoin kalat voissa.

Lisukkeeksi paistoin herkkusieniä, purjoa, paprikaa ja valkosipulia, jonka maustoin suolalla ja pippuriseoksella.

Kalan kanssa söimme valmista remouladekastiketta.